Bedre komfort med et gæstehus

Hos Spa & Sauna har vi et flot og varieret udvalg af kvalitetsgæstehuse til dine overnattende gæster. Vores hyggelige og charmerende gæstehuse kan nemt placeres i din have og/eller på din sommerhusgrund. Vi har gæstehuse i mange størrelser og med forskellige installationsmuligheder. Vi tilgodeser nemlig forskelligartede behov. En ting er sikkert, og det er, at dine gæster med stor sandsynlighed vil sætte pris på opgraderingen fra gæsteseng til gæstehus.

Et værelse til gæsten og et fritidsrum til dig

Det er vidt forskellige behov, som kan ligge til grund for at erhverve sig et gæstehus – eller et anneks, om man vil. Nogle ønsker måske et gæstehus, der kan fungere som helårsbolig med et lille te-køkken og spiseplads. Her kan et gæstehus fra Spa & Sauna opfylde en dobbeltfunktion som dels et overnatningstilbud til gæster samt et fritids-/hobbyrum til dig, der sætter pris et fredsommeligt helle, hvor du kan søge retræte i en hektisk hverdag. Andre ønsker bare et simpelt, lille gæstehus ved siden af sommerhuset med to sovepladser, og hvor man kan opbevare havemøbler i vinterhalvåret. Husk på, at vælger du et gæstehus, der skal fungere til helårsbeboelse, skal du være opmærksom på nogle særlige regelsæt. Overgår gæstehuset et vist antal kvadratmeter, er huset omfattet af samme regler, som er gældende for tilbygninger. Derfor er det vigtigt, at du undersøger reglerne, før du vælger størrelse på dit gæstehus.

Unik finsk kvalitet til det hårde, nordiske klima

Fælles for alle vores gæstehuse er den kompromisløse, finske trækvalitet. Når du erhverver dig et gæstehus fra Spa & Sauna, får du et gæstehus, som er bygget i ThermoWood®-behandlet træ. Ikke nok med at det er smukt, så er det også mere eller mindre vedligeholdelsesfrit træmateriale, der kan modstå det kolde, nordiske klima. Alt, hvad du behøver at gøre, er at behandle med træolie to gange om året.