Gæstehus & Gæstehytte

Alle vores gæstehuse er lavet af finsk Thermowood træ, det er specialudviklet til det nordiske miljø.
Gæstehusene fåes i en række forskellige størrelser og modeller, og bliver leveret samlet, så de er klar til brug med det samme.

Ring til os og få et tilbud her: 4053 5108

PDFProduktinfo Gæstehus 

Du kan nu tilkøbe panorama-vindue i alle vores gæstehytter.

Pris: 4.200 kr.

Gæstehus til din have eller sommerhus

Anneks, gæstehytte, gæstehus og gæsteværelse. Kært barn har som bekendt mange navne, og i anneksets tilfælde er der også mange anvendelsesmuligheder. Et anneks er egentlig en mindre bygning, som du kan opsætte på en fritidsgrund. Afhængig af hvilken størrelse, du vælger dit gæstehus i, kan det bruges til beboelse eller blot til rekreation eller afslapning. Sidstnævnte er især oplagt, hvis du har en stor have. Hvis du bor småt, kan annekset dermed være en måde at udnytte den plads, du har i haven. Det kan også være, at husets teenager gerne vil have sit eget lille fristed, og til det formål er gæstehuset også ideelt. I den mere praktiske boldgade kan gæstehytten også bruges til opbevaring om vinteren, hvor nogen måske vil mene, annekset er for koldt at sove i. Det er oplagt at bruge annekset til opbevaring, hvis du har valgt et anneks uden brændeovn. Hos Spa og Sauna kan du både købe dit gæstehus med og uden brændeovn, alt efter hvad du har i tankerne at bruge din egen lille hytte til. Gæstehuset leveres desuden med terrasse, hvor du, dine gæster eller måske din teenager kan nyde en hyggelig stund.

Til jægeren i skoven og til gæsten i huset

Er du typen med jagttegn, der ynder at tilbringe din tid i de danske skove, er det også populært, at man bruger annekset/hytten som en jagthytte. I jagthytten kan du få dig et hvil efter jagt, spise et velfortjent måltid eller måske bruge hytten til at opbevare dine redskaber og dit jagtudstyr. Annekset går også under navnet gæstehytte, hvilket kommer sig af, at hytten også er en ideel måde at forkæle dine gæster på. I stedet for en ukomfortabel sofa og et trængt hjem, kan du på din grund opføre en gæstehytte, som du kan bruge som et opgraderet gæsteværelse.

Helårsbeboelse eller fritidsværelse

Hvor du vælger at have din hytte afhænger af dig og dine behov. Hvis du ønsker at bruge dit anneks til helårsbeboelse, er der dog nogle regelsæt, du skal være opmærksom på. For både gæstehytter og annekser gælder det, at de betegnes som et selvstændig beboelsesmål, hvis størrelsen på annekset overgår et vist antal kvadratmeter. Det betyder, at gæstehytten eller annekset er omfattet af de samme regler og krav, som der er til almindelige tilbygninger. Undersøg reglerne, inden du tager valget om størrelse.

Vedligeholdelsesfri træ med ThermoWood®-behandling

Når du køber et anneks fra Spa og Sauna, får du det i ThermoWood®-behandlet træ. Det er en gammel og traditionel varmebehandling til træ, der gør træet modstandsdygtigt. Det betyder, at træet kan modstå selv det koldeste klima. ThermoWood®-behandlingen bidrager ikke kun til, at træet bliver stærkere og modstandsdygtigt mod det kolde og hårde vejr. Når træet bliver varmebehandlet, bliver det samtidig også nemmere at holde, da træets vedligeholdelse er begrænset til behandling med træolie to gange om året. Som en ekstra bonus bevirker ThermoWood®-behandlingen også, at træet kommer til at fremstå varmere i farven. 

Hos Spa & Sauna har vi et flot og varieret udvalg af kvalitetsgæstehuse til dine overnattende gæster. Vores hyggelige og charmerende gæstehuse kan nemt placeres i din have og/eller på din sommerhusgrund. Vi har gæstehuse i mange størrelser og med forskellige installationsmuligheder. Vi tilgodeser nemlig forskelligartede behov. En ting er sikkert, og det er, at dine gæster med stor sandsynlighed vil sætte pris på opgraderingen fra gæsteseng til gæstehus.

Et værelse til gæsten og et fritidsrum til dig

Det er vidt forskellige behov, som kan ligge til grund for at erhverve sig et gæstehus – eller et anneks, om man vil. Nogle ønsker måske et gæstehus, der kan fungere som helårsbolig med et lille te-køkken og spiseplads. Her kan et gæstehus fra Spa & Sauna opfylde en dobbeltfunktion som dels et overnatningstilbud til gæster samt et fritids-/hobbyrum til dig, der sætter pris et fredsommeligt helle, hvor du kan søge retræte i en hektisk hverdag. Andre ønsker bare et simpelt, lille gæstehus ved siden af sommerhuset med to sovepladser, og hvor man kan opbevare havemøbler i vinterhalvåret. Husk på, at vælger du et gæstehus, der skal fungere til helårsbeboelse, skal du være opmærksom på nogle særlige regelsæt. Overgår gæstehuset et vist antal kvadratmeter, er huset omfattet af samme regler, som er gældende for tilbygninger. Derfor er det vigtigt, at du undersøger reglerne, før du vælger størrelse på dit gæstehus.

Unik finsk kvalitet til det hårde, nordiske klima

Fælles for alle vores gæstehuse er den kompromisløse, finske trækvalitet. Når du erhverver dig et gæstehus fra Spa & Sauna, får du et gæstehus, som er bygget i ThermoWood®-behandlet træ. Ikke nok med at det er smukt, så er det også mere eller mindre vedligeholdelsesfrit træmateriale, der kan modstå det kolde, nordiske klima. Alt, hvad du behøver at gøre, er at behandle med træolie to gange om året.