Gæstehytte i haven, skoven eller sommerhuset

Hos Spa & Sauna har vi et stort udvalg af gæstehytter i enestående finsk kvalitet. De kommer i flere størrelser og med forskellige installationer og funktioner. Vores gæstehytter udstråler en særlig rustik charme med deres karakteristiske tøndeformer og det smukke ThermoWood®-behandlede træ. Gæstehytten kan både fungere som et anneks til helårsbeboelse, som overnatningsmulighed til gæster og/eller som fritidshus. Det er helt op til dig, så længe du bare har en fritidsgrund, hvor hytten kan stå.

I en skov en gæstehytte lå

Der kan som sagt være mange grunde til, at I gør jer tanker om en gæstehytte. I sommerhuset kan pladsen være trang med et begrænset antal sovepladser. Her kan en gæstehytte fra Spa & Sauna være en kærkommen opgradering af overnatningsfaciliteterne – både for jer selv og for jeres overnattende gæster. Det er heller ikke usædvanligt at installere en gæstehytte i haven derhjemme. Bor I på en større grund, kan en gæstehytte fungere som et rekreativt fritidshus, hvor man kan trække sig tilbage og slappe af. Hvem ved? Måske er pladsen lidt trang med en hormonfyldt teenager i huset? Her kan et anneks i haven være en god løsning, hvor teenageren får sit eget lille fristed. I vinterhalvåret kan gæstehytten også bruges som opbevaringsrum, hvis man vurderer, at det er for koldt til at overnatte derude. Gæstehytten er også oplagt som jagthytte i skoven, hvor man kan trække sig tilbage, få et lille hvil og opbevare redskaber og jagtudstyr.

Gæstehytte med mange anvendelsesmuligheder

Der kan være mange årsager til at ville installere en gæstehytte, og det er hertil også forskelligt, hvilke installationsbehov, man har. Gæstehytterne fra Spa & Sauna kan bestilles i mange forskellige størrelser. Måske er det bare en simpel lille hytte med to gæstesenge, du har brug for. Du kan også få større hytter med flere sovepladser, elinstallationer, te-køkken, bordplads mm. Valget og behovet er dit. Uanset hvad stiller vi en god og tilpasningsdygtig løsning til rådighed.