Annex

All our Annex models are made of Finnish Thermowood wood, it is specially developed for the Nordic environment.
The annexe is available in a variety of sizes and models, and is delivered together so that they are ready for use immediately.

Call us and get an offer here4053 5108

PDFProduct info Annex 

You can now get panorama window in all our guest lodges.

Price: 4.200 kr.

Hytte til din have eller sommerhus

Anneks, hytte, gæstehytte og gæsteværelse. Kært barn har som bekendt mange navne, og i anneksets tilfælde er der også mange anvendelsesmuligheder. Et anneks er egentlig en mindre bygning, som du kan opsætte på en fritidsgrund. Afhængig af hvilken størrelse, du vælger dit anneks i, kan det bruges til beboelse eller blot til rekreation eller afslapning. Sidstnævnte er især oplagt, hvis du har en stor have. Hvis du bor småt, kan annekset dermed være en måde at udnytte den plads, du har i haven. Det kan også være, at husets teenager gerne vil have sit eget lille fristed, og til det formål er annekset også ideelt. I den mere praktiske boldgade kan annekset også bruges til opbevaring om vinteren, hvor nogen måske vil mene, annekset er for koldt at sove i. Det er oplagt at bruge annekset til opbevaring, hvis du har valgt et anneks uden brændeovn. Hos Spa og Sauna kan du både købe dit anneks med og uden brændeovn, alt efter hvad du har i tankerne at bruge din egen lille hytte til. Annekset leveres desuden med terrasse, hvor du, dine gæster eller måske din teenager kan nyde en hyggelig stund.

Til jægeren i skoven og til gæsten i huset

Er du typen med jagttegn, der ynder at tilbringe din tid i de danske skove, er det også populært, at man bruger annekset/hytten som en jagthytte. I jagthytten kan du få dig et hvil efter jagt, spise et velfortjent måltid eller måske bruge hytten til at opbevare dine redskaber og dit jagtudstyr. Annekset går også under navnet gæstehytte, hvilket kommer sig af, at hytten også er en ideel måde at forkæle dine gæster på. I stedet for en ukomfortabel sofa og et trængt hjem, kan du på din grund opføre en gæstehytte, som du kan bruge som et opgraderet gæsteværelse.

Helårsbeboelse eller fritidsværelse

Hvor du vælger at have din hytte afhænger af dig og dine behov. Hvis du ønsker at bruge dit anneks til helårsbeboelse, er der dog nogle regelsæt, du skal være opmærksom på. For både gæstehytter og annekser gælder det, at de betegnes som et selvstændig beboelsesmål, hvis størrelsen på annekset overgår et vist antal kvadratmeter. Det betyder, at gæstehytten eller annekset er omfattet af de samme regler og krav, som der er til almindelige tilbygninger. Undersøg reglerne, inden du tager valget om størrelse.

Vedligeholdelsesfri træ med ThermoWood®-behandling

Når du køber et anneks fra Spa og Sauna, får du det i ThermoWood®-behandlet træ. Det er en gammel og traditionel varmebehandling til træ, der gør træet modstandsdygtigt. Det betyder, at træet kan modstå selv det koldeste klima. ThermoWood®-behandlingen bidrager ikke kun til, at træet bliver stærkere og modstandsdygtigt mod det kolde og hårde vejr. Når træet bliver varmebehandlet, bliver det samtidig også nemmere at holde, da træets vedligeholdelse er begrænset til behandling med træolie to gange om året. Som en ekstra bonus bevirker ThermoWood®-behandlingen også, at træet kommer til at fremstå varmere i farven.