Udendørs sauna

Alle vores udendørs sauner og tønde sauna modeller er lavet af de finsk Thermowood træ, det er specialudviklet til det nordiske miljø.
Saunaerne fåes i en række forskellige størrelser og modeller, og bliver leveret samlet, så de er klar til brug med det samme.

Ring til os og få et tilbud her: 4053 5108

PDFProduktinfo Sauna 

PDFProduktinfo Gasovn 

Du kan nu tilkøbe panorama-vindue i alle vores saunaer.

Pris: 4.200 kr.

Udendørs sauna

Uanset størrelse og varmekilde er alle saunaer lavet i finsk ThermoWood®®-behandlet træ, der som følge af behandlingen er modstandsdygtigt og uden problemer kan holde til et koldt og barskt klima. Det betyder, at du kan bruge saunen året rundt.

Tøndesauna som i Finland

Bjerge og store mængder sne kommer du næppe til at opleve i din baghave, men ikke desto mindre er det stadig muligt at få en ægte saunaoplevelse. Med en kold, dansk vinter og lidt indlevelse, kan du med en tøndesauna opleve lidt af den finske saunastemning. Hos Spa og Sauna finder du fire forskellige tøndesaunaer og en saunahytte, og kan købes med el-, gas eller brændeovn.

Finsk sauna hytte

Med en sauna lavet af modstandsdygtigt Thermowood træ, der kommer fra de finske skove og kan klare det nordiske klima året rundt, får du en finsk sauna der holder længe og kan give dig årtier af saunaoplevelser.

 Med en sauna hytte fra Spa & Sauna kan du endvidere være sikker på du får det helt rigtige produkt og den rigtige vejledning. Du kan kontakte os på mail eller telefon og få kompetent vejledning i præcis hvilken sauna der passer til dine behov.