Outdoor sauna

All our outdoor saunas and barrel sauna models are made of the Finnish Thermowood tree, it is specially developed for the Nordic environment.
The saunas are available in a variety of sizes and models, and are delivered together so that they are ready for use immediately.

Call us and get an offer here: 4053 5108

PDFProduct info Sauna 

PDFProduct info Gas Stove

You can now get panorama window in all our saunas.

Price: 4.200 kr.

Udendørs sauna

Uanset størrelse og varmekilde er alle saunaer lavet i finsk ThermoWood®®-behandlet træ, der som følge af behandlingen er modstandsdygtigt og uden problemer kan holde til et koldt og barskt klima. Det betyder, at du kan bruge saunen året rundt.

Tøndesauna som i Finland

Bjerge og store mængder sne kommer du næppe til at opleve i din baghave, men ikke desto mindre er det stadig muligt at få en ægte saunaoplevelse. Med en kold, dansk vinter og lidt indlevelse, kan du med en tøndesauna opleve lidt af den finske saunastemning. Hos Spa og Sauna finder du fire forskellige tøndesaunaer og en saunahytte, og kan købes med el-, gas eller brændeovn.

Finsk sauna hytte

Med en sauna lavet af modstandsdygtigt Thermowood træ, der kommer fra de finske skove og kan klare det nordiske klima året rundt, får du en finsk sauna der holder længe og kan give dig årtier af saunaoplevelser.

 Med en sauna hytte fra Spa & Sauna kan du endvidere være sikker på du får det helt rigtige produkt og den rigtige vejledning. Du kan kontakte os på mail eller telefon og få kompetent vejledning i præcis hvilken sauna der passer til dine behov.