Wilderness Bath

All our wilderness baths are made of Finnish Thermowood wood, which is specially developed for the Nordic environment. It gives them an incredibly long life.
Wild mackerel baths are available in a variety of sizes and models, and are delivered together so that they are ready for use immediately.

Call us and get an offer here4053 5108

PDFProduct info quadratic

PDFProduct info Round 

Finsk vildmarksbad i din egen baghave

I de kolde afkroge af Norden er vildmarksoplevelser med rette populære. Du behøver dog ikke tage helt til hverken Norge, Sverige eller Finland, når du vil have en vildmarksoplevelse i det fri. Hos Spa og Sauna kan du nemlig købe dit helt eget vildmarksbad. Du kan vælge vildmarksbadene i flere forskellige størrelser, så der er helt sikkert også noget, der passer til din næste spaoplevelse og til den plads, du har til rådighed. Du bestemmer selv, hvor dit vildmarksbad skal stå.

Din helt egen udendørsspa

Hvis du er så heldig at have et sommerhus eller en fritidsbolig, der har en stor grund, er det et oplagt sted at sætte et vildmarksbad her. Du kan også sætte den i din have, hvis du har en stor en af slagsen. Når det kommer til placeringen af dit vildmarksbad, spiller flere forskellige faktorer ind – herunder underlagets form – men i princippet kan du placere det langt de fleste steder.

Thermowood

Bildmarksbadene er lavet af det holdbare ThermoWood®-træ og kan vælges både med og uden brændeovn. Det betyder, at du kan bruge vildmarksbadet året rundt.

Tilbud på vildmarksbade

Uanset hvilket vildmarksbad du vælger, kan du være helt sikker på, at du hos Spa og Sauna får den bedste kvalitet til den bedste pris. Alle produkter leveres med 25 års garanti og altid samlede, så de klar til at blive brugt, så snart du får dem hjem. Se udvalget og de gode tilbud på vildmarksbade hos Spa og Sauna. Bestil allerede i dag – så har du et udendørsspa inden længe.